Uusia videoita: RHCP, Ladytron, Wu Lyf, Ruger Hauer

Uusia musavideoita on taas putkahtanut eetteriin. Nightwish ja Rammstein esiteltiin jo, mutta katsatetaanpa muutama muu uutuus.

Red Hot Chili Peppersin keskinkertaisen uutuuslevyn paremmasta päästä oleva Monarchy Of Roses on saanut kuvituksekseen mustavalkoista animaation ja elävän kuvan sekoitusta. Aavistuksen perinteistä kiinnostavampi soittovideo siis. Ainakin Anthony Kiedisin viikset erottuvat hyvin.

Ladytronin viides albumi on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Loistavahan se oikeasti on, ja parhaasta päästä tämä videon saanut Mirage. Video esittelee vähän kömpelöä mystiikkaa, sopivasti kitchiin kallellaan. Toimii ihan ok.

Manchesterilainen WU LYF on yksi vuoden kiinnostavimpia kitararocktulokkaita. Debyyttialbumi Go Fire Tell The Mountain on aavistuksen epätasainen, mutta parhaat hetket kuten tämä videobiisi We Bros toimii hienosti. Metsän läpi juoksu -videokin on keskimääräistä kiinnostavampi. Bändin nimi muuten tulee sanoista World Unite Lucifer Youth Foundation. 

 Kierroksen kotimainen edustaja ja myös koko satsin paras on Ruger Hauer, jonka uudella videolla esiintyy suurinpiirtein koko suomen hiphop-kerma. Ja myös biisi on loistava.