Uutisia: uusia biisejä ja ennakkostreameja

18.2.2014 11:02

Maaliskuussa 2013 hajoamisestaan ilmoittanut yhdysvaltalais-emo-bändi My Chemical Romance julkaisee hittikokoelman nimeltä May Death Never Stop You maaliskuun 24. päivänä.

Kokoelmalla on mukana uusi kappale Fake Your Death, joka on yhtyeen mukaan virallinen muistopuhe.

− Kokoelman nimi on osuva, koska vaikka bändin loppu oli surullinen asia, nyt on aika juhlia parhaita laulujamme, Gerard Way, Mikey Way, Frank Iero ja Ray Toro toteavat virallisessa lausunnossa.

− Fake Your Death on minulle se vihoviimeinen My Chemical Romance -biisi, viimeinen bändin jäsenten yhdessä tekemä tuotos. Laulun kirjoittamisen aikaan sitä ei tullut ajateltua, mutta kyllähän se on tietyllä tapaa tämän yhtyeen muistopuhe, laulaja Gerard Way sanoo NME:n haastattelussa.

Blur-laulaja Damon Albarn julkaisee ensimmäisen sooloalbuminsa Everyday Robots 28. huhtikuuta. Albarn vieraili taannoin BBC Radio 2 -kanavalla Dermot O’Learyn ohjelmassa, jossa mies esitti akustisen version Terry Jacksin vuoden 1974 hitistä Seasons In The Sun.

Laulaja esitti ohjelmassa myös kappaleen nimeltä Lonely, Press Play, joka on mukana Albarnin soolodebyytillä. Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan Everyday Robotsilla vierailevat ainakin Brian Eno ja Bat For Lashes eli Natasha Khan.

Kuuntele Blur-nokkamiehen akustiset tulkinnat alla.

Kuluvan viikon lopulla julkaistaan kaksi indiemaailmassa erittäin odotettua levyä, Beckin Morning Phase ja St. Vincentin St. Vincent.

Molemmat albumit on nyt mahdollista kuulla ennen virallista julkaisua. Käy kuuntelemassa Beckin uusi levy yhdysvaltalaisen NPR-radioverkon saitilla ja St. Vincentin albumi brittimedia The Guardianin sivuilla.

Lisää luettavaa