”Vaikea lopettaa jotain, mitä on tehnyt yli 17 vuotta” – Slipknot-kitaristi huolissaan niskaleikkauksen vaikutuksista esiintymiseen

29.12.2016 13:16

Slipknot-kitaristi Jim Root kävi lokakuussa leikkauksessa, jossa korjattiin rikkoutuneita välilevyjä muusikon niskasta. Vastaavanlaisen operaation ovat läpikäyneet muun muassa Rootin Slipknot-kollega Corey Taylor ja Slayerin Kerry King.

The Jasta Show’ssa vieraillut Root kertoo olevansa nyt noin 90-prosenttisesti kunnossa leikkauksen jäljiltä. Root sanoo pitkittäneensä leikkauspöydälle joutumista niin pitkään kuin pystyi, mikä ei välttämättä ollut kitaristin mukaan kaikkein fiksuin ratkaisu.

– Lopulta lääkärini sanoi, että sinulla on kaksi välilevyä jotka pitää korjata heti, muuten ne aiheuttavat pysyviä hermovaurioita. Ja ne tosiaan korvattiin uusilla eikä vain täytetty, Root toteaa.

Kitaristi oli kuitenkin kaikkein eniten huolissaan siitä, miten leikkaus tulee vaikuttamaan hänen lavaesiintymiseensä. Koko Slipknot-yhtye kun on kuuluisa varsin kiihkeistä ja raivokkaista esiintymisistään. Root kertoo olleensa todella huolissaan, voiko hän enää moshata lavalla.

– Kaikki se tulee lihasmuistista. On vaikea lopettaa jotain, mitä on tehnyt yli 17 vuotta lavalla. Minun täytyy siis todella miettiä lavaesiintymistä uudelleen, mutta toivottavasti pystyn joskus olemaan lavalla kuin tähänkin asti.

Lisää luettavaa