”Varokaa miestä jonka nimi on Twist Twist” – Kun Kari Peitsamo ja Peer Günt yhdistävät voimansa, lopputulos on vähintäänkin lupaava

21.2.2017 11:15

Nyt on luvassa kunnon pöhinää. Juuri saamamme tiedotteen mukaan Kari Peitsamo on perustanut uuden bändin Peer Güntin rytmiryhmän eli Sakke Koivulan ja Pete Pohjanniemen kera. Yhtye on nimeltään Shöcking Blü, ja kokoonpanon ensimmäinen albumi julkaistaan 3. maaliskuuta.

Tiedotteen mukaan yhtye syntyi elokuussa Pelkosenniemen Pyhätunturilla, kun Peitsamo ja Peer Günt -muusikot rentoutuivat Lapin yössä.

”Aamun sarastaessa he löysivät itsensä samasta bändistä. Tapahtumien yksityiskohdat ovat hämärän peitossa”, tiedote kertoo.

”Seksi, kuolema ja rock’n’roll ovat tämän ensemblen temaattinen koossapitävä voima, kolminaisuus, josta ei tingitä. Sama tinkimättömyys kuuluu myös musiikissa, joka ammentaa syvän etelän boogiesta ZZ Top- tai George Thorogood -vaikutteita unohtamatta. Bändin soundi on kuitenkin täysin ainutlaatuinen ja oma. Shöcking Blü on kokemus, jota ei voi sanoin täysin selittää. Se on omin korvin kuultava ja omin munaskuin tunnettava.”

Yhtye alkaa keikkailla toukokuun alusta alkaen. Enemmän kuin elämä on lempi, enemmän kuin lempi moinen kuolo -levyn (!) kappalelista on itsessään riemukasta luettavaa, nimittäin tällaisia biisejä siltä löytyy:

1. Fung Yee
2. Säimä Siiri
3. Anna mulle ysi
4. Olen paha (ja kuuluisa)
5. Macho mojo
6. Hän oli niin rivo
7. Metallinen Peer Günt -avaimenperä
8. Torpan tyttö
9. Yksiö Helsingistä
10. Nokka-ukko
11. Ketä sie rakastat?
12. Viinan ja pornon orja
13. Musta pilvi
14. Kuoleman ja hulluuden juna
15. Istun mieluummin kuin kaadun
16. Varokaa miestä jonka nimi on Twist Twist
17. En emmi enää
18. Oopiumin popsijan tunnustuksia
19. Melaa mekkoon
20. Karin autokoulu
21. Nainen joka hengitti rock’n’rollia

Lisää luettavaa