Varsin nimekkäät heavy metal -hahmot yhdistivät voimansa tulevan supersankarileffan tunnaria varten – tarkasta tuore video

Anthraxin Scott Ian. Kuva: Alexandra Sofian

Tulevan supersankarikomedia Thunder Forcen tunnarilla kuullaan varsin nimekkäitä metallimuusikoita. Elokuvan nimeä kantavalla kappaleella laulavat nimittäin Slipknotista tuttu Corey Taylor ja Halestormin Lzzy Hale. Kitaran varressa häärii Anthraxin Scott Ian ja rummuissa puolestaan entinen Slayer-kannuttaja Dave Lombardo. Mukana menossa on myös sellisti Tina Guo.

Elokuva saa ensi-iltansa huhtikuun 9. Netflixissä. Rainan soundtrackista vastaa säveltäjä Fil Eisler.

”Minulla on ollut etuoikeus työskennellä musiikkialalla yli 35 vuotta”, Lombardo kommentoi. ”Lavalla esiintymisessä on jotain uskomattoman innostavaa, erityisesti jatkuvasti reunalla soittaessa, kuten edustamassani musiikissa tehdään. Fil Eislerin kanssa työskentely Thunder Forcessa vangitsi saman fiiliksen. Elokuvan musiikki on voimakas musiikillinen veturi. Oli ilo olla osa tiimiä, joka auttoi tuomaan sen eloon.”

”Oli mahtavaa työskennellä Lzzyn kanssa ja olla osa Thunder Force -elokuvaa”, Taylor komppaa. ”On aina mukavaa päästää luovuus valloilleen ja työskennellä muiden artistien kanssa, erityisesti kun olemme olleet niin pitkiä aikoja kotona. Olen innoissani, että kaikki pääsevät kuulemaan kappaleen ja näkemään leffan!”

”Olen enemmän kuin innoissani päästessäni mukaan Thunder Forcen soundtrackille ystävien ympäröimänä ja edustamassa rakastamiani rockia ja metallia!”, Hale hehkuttaa. ”Et tiedä mikä sinuun osui!”

Katso kappaleen lyriikkavideo alta.

Alla vielä itse elokuvan traileri.