Verkkolehti listasi 12 kaikkien aikojen yliarvostetuinta rockyhtyettä – Kiss Army ei liene tuloksesta mielissään

24.6.2020 21:28

Verkkolehti What Culture on koonnut listan 12 kaikkien aikojen yliarvostetuimmasta rockbändistä. Ykkös kyseenalaisen kunnia lankesi legendaariselle naamiopoppoo Kissille, joka päihitti ysärin/2000-luvun alun kenties vihatuimmat rockpumput Limp Bizkitin ja Creedin.

”Heti perustamisestaan lähtien Kissiä on mainostettu yhtenä planeetan suurimmista rockyhtyeistä”, julkaisu perustelee valintaansa. ”Aina kasvojen peittämisestä ja gargantuaaliseen live-show’hun, bändillä näytti olevan kaikki mitä tarvitaan tekemään vaikutus keskivertoon rockfaniin. Ajan kuluessa Hottest Band in the World alkoi nopeasti kuitenkin nopeasti menettää hohtoaan.”

”Se ei tarkoita, etteikö Kiss olisi tehnyt lähtemätöntä vaikutusta rockmaailmaan”, perusteluissa jatketaan. ”Ryhmän innovaatiot lavashow’n suhteen ovat raivanneet tietä Marilyn Mansonin kaltaisille shokkirokkareille. Vaikka show on kieltämättä ilmiömäinen, välillä ei voi välttyä kuvalta, että syy sen suureellisuuteen löytyy kappaleiden kelvottomuuden kompensoimisesta.”

Alla lista kokonaisuudessaan.

1. KISS
2. Limp Bizkit
3. Creed
4. Ted Nugent
5. Nickelback
6. Kid Rock
7. Buckcherry
8. Poison
9. P.O.D.
10. Boston
11. Warrant
12. Bad Company

Tarkemmat perustelut valintojen takaa voit käydä lukemassa täältä.

Lisää luettavaa