Viitasen Piia kertoo tarinan siitä hetkestä, kun putoaminen alkaa – ennakkokuuntelussa Outo tyttö

30.11.2023 12:02

Viitasen Piia tarjoaa toisen singlen maaliskuussa 2024 ilmestyvältä viidenneltä studioalbumiltaan Ihmisen aika. Perjantaina 1.12. julkaistava Outo tyttö on ”jousien sävyttämä pieni suuri popteos”, kuten teosta tekijöiden puolelta kuvaillaan. Soundin lukijat pääsevät tarkastamaan kappaleen jo näin päivää etuajassa, kuten kallista korvasi kauniille musiikille!

”Jos Paras kellua vaan kertoi hetkestä, jossa kaikki tuttu ja turvallinen romahtaa, on Outo tyttö tarina kohdasta, josta putoaminen alkaa”, Piia kertoo.

”Huomasin uuden albumin kirjoitusprosessin edetessä kirjoittaneeni useita kappaleita eri tavoin kyydistä pudonneiden näkökulmasta: tarinoita ihmisistä, jotka ovat syystä tai toisesta pudonneet tyhjän päälle tai joutuneet rakentamaan elämänsä perustuksia ja turvan tunnetta uudelleen. Outo tyttö on yksi näistä kappaleista. Jokainen muistaa matkansa varrelta jonkun joukosta poikenneen. Jonkun vähän oudon ja erilaisen. Jonkun sivuun työnnetyn tai sivuun vetäytyneen. Outo tyttö on tarina kohdasta, josta jonkun putoaminen voi alkaa.”

Ihmisen aika -albumin levynjulkaisukiertue julkistetaan maanantaina 4.12. Kuuntele Outo tyttö alapuolelta:

Lisää luettavaa