Volbeatin jättänyt kitaristi kommentoi lähtöään sosiaalisessa mediassa – ”Olen äärimmäisen ylpeä kaikesta, mitä yhdessä saavutimme”

Rob Caggiano ehti olla bändissä kymmenen vuotta.
13.6.2023 08:36

Viime viikolla Hyvinkään Rockfestissä esiintynyt Volbeat nähtiin lavalla uudistuneen kokoonpanon voimin, kun 10 vuotta bändin riveissä vaikuttaneen kitaristi Rob Caggianon sijaan lavalla seisoi Flemming C. Lund. Caggianon eroamisesta tiedotettiin bändin some-kanavissa muutama päivä ennen Euroopan-kiertueen aloittanutta Rockfest-keikkaa.

Nyt Caggiano itse on kommentoinut teiden erkanemista Instagramissa julkaistulla pitkällä kirjoituksella. Sen kummemmin lähtönsä syitä kitaristi ei kirjoituksessaan kuitenkaan avaa vaan lähinnä kiittää faneja sekä bändiä yhteisistä vuosista.

”Joskus suhteet yksinkertaisesti tulevat päätepisteeseen. Joskus yhteisen hyvän eteen tulee tiettyjä esteitä, ihmisiä ja olosuhteita. Joskus ihmiset ja asioiden tärkeysjärjestykset muuttuvat. Joskus niiltä ei voi välttyä”, Caggiano kirjoittaa ympäripyöreästi.

”Kaikille faneille ja ystäville haluan sanoa, että rakastan ja vaalin teistä jokaista. Kiitos, että olette pysyneet tukena ylä- ja alamäissä. Maailma muuttuu päivä päivältä oudommaksi ja oudommaksi eikä elämä lakkaa heittämästä kapuloita rattaisiimme, mutta te olette auttaneet jaksamaan ja inspiroineet luomaan musiikkia, seuraamaan sydäntäni ja jahtaamaan unelmiani, minne ikinä ne minut sitten vievätkään.”

”Haluan myös kiittää Michaelia, Jonia, Kasparia (Andersia myös) sekä koko Volbeat-leiriä ja toivotan kaikkea hyvää jatkoon. Olen äärimmäisen ylpeä kaikesta, mitä yhdessä saavutimme viimeisen 10 vuoden aikana.”

Lisää luettavaa