Von Hertzen Brothersin suojelukampanja pääsi maaliin – ”Fiilis on aivan huipussaan”, veljekset iloitsevat

Luonnonperintösäätiö sai ostettua Vantaalta 50 hehtaaria metsää Von Hertzen Brothersin ja fanien tuella.
11.10.2022 18:24

Luonnonperintösäätiö ja Von Hertzen Brothers aloittivat alkuvuodesta kampanjan, jonka kautta kerättyjen varojen kanssa oli tarkoitus ostaa Vantaan kaupungilta metsäalue, joka rauhoitetaan ja suojellaan. Kampanjan yhteydessä järjestettiin muun muassa kaksi huutokauppaa, johon Hertzenin veljekset sekä näiden muusikkoystävät lahjoittivat myytäviä esineitä.

Tänään hyväntekeväisyyskampanja vietiin maaliin Luonnonperintösäätiön ja Vantaan kaupungin allekirjoitettua kauppakirjat Lopella sijaitsevasta 50 hehtaarin laajuisesta metsäalueesta. Suojeltavan alueen nimeksi tulee Blue Forest, joka on johdettu Von Hertzen Brothersin viimeisimmän Red Alert In The Blue Forest -pitkäsoiton nimestä.

”Olemme huolestuneita suomalaisen metsäluonnon monimuotoisuuden katoamisesta, ja koimme, että jotakin on tehtävä. Eteläsuomalaisista metsistä vain alle kolme prosenttia on rauhoitettuja ja nekin hajallaan pieninä sirpaleina. Siksi käynnistimme yhdessä Luonnonperintösäätiön kanssa keräyksen, jonka tuloksia pääsemme nyt ihailemaan”, Von Hertzen Brothersin Mikko, Kie ja Jonne kertovat.

”Fiilis on aivan huipussaan. On upeaa, että niin moni lähti mukaan tähän suojeluhankkeeseen, jonka toteutumista pääsemme nyt kaikki todistamaan. Kampanjan aikana on tehty paljon hienoja juttuja ja saatu paljon hyvää aikaan, ja nyt Blue Forest on suojeltu meille kaikille.”

Lisää luettavaa