”Vuodesta 2018 ei tule mitenkään mahtavaa” – Ministry-nokkamies povaa tulevan 12 kuukauden pitävän sisällään monille rankkoja aikoja

https://www.youtube.com/watch?v=FzpnOKgyR1I

Ministry-nokkamies Al Jourgensen esittää omat ennustuksensa vuodelle 2018. Mies kuvailee vuosia 2016 ja 2017 ajaksi, jolloin kuvaannollinen mönjä kerääntyi paiseeksi ja tänä vuonna tämä kuonan täyttämä finni vihdoin poksautetaan. ”Se on ällöttävää. Se on sotkuista ja se on tuskallista, mutta se tulee valmistelemaan meidät vuodelle 2019, joka aloittaa parantumisen”, mies toteaa.

Jourgensenin puheista käy myös harvinaisen selväksi, ettei hän varsinaisesti lukeudu Donald Trumpin kannattajiin. Hän ei kuitenkaan suoraan ennusta vallan vaihtuvan, mutta epäilee republikaanipuolueen häviävän seuraavan kahden vuoden aikana.

Kaiken kaikkiaan Jourgensen näkee alkaneen vuoden tuovan muassaan rankkojakin aikoja, mutta myös toivoa: ”Vuodesta 2018 ei tule mitenkään mahtavaa. Siitä tulee rankka, mutta välttämätön vuosi ihmiskunnan kehityksen kannalta”, mies sanoo. ”2018 tulee hoitamaan tämän nykyisen paskan pois alta ja ohjaa meidät taas oikeaan suuntaan.”

Voit katsoa miehen povaukset kokonaisuudessaan yltä löytyvältä videolta.