Wendy Dio uskoo edelleen hologrammishow’n voimaan: ”Ihmiset ovat kiitelleet kyynelsilmin, kun olemme tuoneet Dion takaisin lavoille”

Kiistellyn hologrammiprojektin keulakuvaksi profiloitunut Ronnie James Dion leski Wendy vieraili haastateltavana Talking Metal -podcastissa. Juttutuokiossa käsiteltiin luonnollisesti koko talven otsikoissa ollutta Dio-hologrammia, jota on kierrätetty pitkin Eurooppaa vaihtelevalla menestyksellä. Haastattelusta uutisoi tekstimuodossa Blabbermouth.

Wendy Dio kertoo, että hologrammia viritellään uusiksi, ennen kuin se viedään jälleen tien päälle. Eyeillusion-yhtiön toteuttama hologrammi on kuitenkin otettu Wendyn mukaan hienosti vastaan. Hän itsekin työskentelee Eyeillusionissa.

”Veimme hologrammin Eurooppaan kokeillaksemme, onko sille yleisöä. Koska tämä on kokonaan uusi konsepti, monet suhtautuvat siihen, että ’sehän on vain video’. Kokeilimme kuitenkin, olisivatko fanit vastaanottavaisia, ja he totta vie olivat”, Wendy sanoo.

”Monet sanoivat minulle kyynelsilmin, että ’kiitos kun toitte Ronnien takaisin lavoille’. Se oli todella tunteikas matka. Se oli upeaa.”

Netissä on näkynyt kriittisempiäkin kommentteja hologrammikiertueesta, mutta Wendy kuittaa, että kriittisimpiä ovat aina ne, jotka eivät ole oikeasti nähneet hologrammikeikkaa.

”Kaikilla on oikeus mielipiteeseensä, mutta nähkää tämä show ennen kuin kommentoitte sitä tarkemmin”, Wendy Dio pyytää.

Hologrammi palaa tien päälle näillä näkymin vuonna 2019. Wendy mainitsee, että show’n teknistä puolta hiotaan paremmaksi ennen seuraavaa kiertuetta, ja mukana kiertää vastaisuudessakin Ronnie James Dion kanssa työskennelleitä muusikoita. Myös muita laulajia tulee mukaan.

Saa nähdä, yrittävätkö asianosaiset taas tuoda hologrammia Suomeen saakka. Viime vuonnakin oli yritystä, mutta kysyntää ei tainnut loppujen lopuksi olla riittävästi, ja Helsingin The Circukseen buukattu keikka peruttiin.