Wolfgang Van Halen kertoo, miksi Van Halenin viimeistä levyä ei löydy suoratoistoalustoilta – ”Hän ei pidä siitä”

Wolfgangin mukaan David Lee Roth ei halua levyä striimauspalveluihin.
30.10.2023 10:51

Van Halen -yhtye julkaisi olemassaolonsa aikana kaikkiaan kaksitoista studioalbumia. Bändin katalogia suoratoistopalveluissa selatessa voi kuitenkin havaita, että yksi levyistä loistaa poissaolollaan, nimittäin bändin viimeiseksi jäänyt vuoden 2012 A Different Kind of Truth.

Radiopersoona Eddie Trunkin hiljattaisessa haastattelussa levyllä bassoa soittanut Wolfgang Van Halen, kitaristi Eddie Van Halenin poika, sanoo levyn olevan poissa striimausalustoilta, koska eräs bändin jäsenistä tuntee hänen mukaansa antipatiaa albumia kohtaan.

”Albumin striimaussopimus meni umpeen. Olemme yrittäneet saada sitä takaisin, mutta on tiettyjä levyyn liittyviä henkilöitä, jotka eivät pidä siitä eivätkä auta sopimuksen uusimisessa”, Wolfgang toteaa ympäripyöreästi mainitsematta kyseistä henkilöä nimeltä.

Kun Trunk kysyy, tunnetaanko tämä ”levyyn liittyvä henkilö” kenties paremmin kolmen nimikirjaimensa mukaan viitaten laulaja David Lee Rothiin, Wolfgang tarkentaa lausuntoaan.

”No joo, kyllähän se on ihan pääteltävissä. Enkä haluaisi sanoa näin, koska ihmiset ajattelevat minun keksivän koko jutun, mutta minä haluaisin levyn olevan taas striimattavissa, mutta hän ei pidä siitä eikä tee kanssamme yhteistyötä, jotta se saataisiin takaisin. Toivottavasti ihmisillä on sen fyysinen kopio tallessa!”

Lisää luettavaa