Woltin ja Live Nationin livekeikkapalvelu laajenee – Lisää artisteja ja paikkakuntia mukaan

Olavi Uusivirran lisäksi Woltista voi tilata yksityiskeikkoja muun muassa Anssi Kelalta, Vilma Alinalta, Pauliina Kokkoselta ja Olli Hermanilta.
12.5.2021 11:00

Tapahtumajärjestäjä Live Nation ja ravintolaruoan kotiinkuljetuspalvelu Wolt kehittivät hiljattain konseptin, jossa applikaation avulla voi tilata artistin kotiin ulkoilmayksityiskeikalle. Konseptia pilotoitiin Olavi Uusivirran yksityiskeikkojen kanssa, joista ensimmäiset toteutuivat äitienpäiväviikonloppuna.

Tänään livekeikkatilauskonseptia on laajennettu uusilla paikkakunnilla sekä artisteilla. Olavi Uusivirran yksityiskeikkoja voi nyt tilata pääkaupunkiseudun lisäksi myös Turkuun ja Tampereelle. Lisäksi pääkaupunkiseudulla voi tilata yksityiskeikkoja myös Anssi Kelalta, Petteri Sariolalta, Olli Herman duolta, Elias Gouldilta, Vilma Alina duolta ja Evelinalta, jotka liittyvät jo aiemmin julkistettujen Petra duon, Pauliina Kokkonen duon, Särren, Freerapin, Tinzen, Leon sekä Kuohun mukana esiintyjätarjontaan.

”On hienoa pystyä tuomaan asiakkaillemme jotain näin ainutlaatuista ja tukea samalla erittäin vaikeassa tilanteessa olevaa musiikkialaa. Meistä moni kaipaa nyt piristystä, ja turvallisesti järjestetty yksityinen livekeikka on sitä parhaimmillaan”, kommentoi Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski.

Tilauksen tekeminen tapahtuu Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta. Keikoille voi osallistua tapahtumapaikkakunnan kokoontumisrajoituksista riippuen 6-10 henkilöä, keikat järjestetään ulkona riittävät turvavälit huomioiden, ja niitä koskevat ajankohtaiset paikallisen aluehallintaviraston kokoontumisrajoitukset ja -ohjeistukset. Keikan hinta on artistista ja setistä riippuen alkaen 290 euroa.

Lisätietoa palvelusta ja keikoista löydät täältä.

 

Lisää luettavaa