Artisti: Endstand

Ensisoitto: Mørket sai Endstand-huutajan palaamaan studioon 12 vuoden tauon jälkeen

Metalliyhtye Mørket valmistautuu keväällä 2020 ilmestyvän ORO-kakkosalbuminsa julkaisuun juuri ilmestyneellä, yllä soivalla Tvenne Fiende -singlellä. Pari vuotta sitten Soundissakin kehutun Musta luonto -debyyttinsä julkaissut, monipuolisesti äänekästä rockia, punkia ja mustasävyistä metallia sekoittava yhtye on saanut uudelle singlelleen kunniavieraaksi hc-punk-legenda Endstandin laulajan Janne Tammisen.

Soundi suosittelee: Punk-lafka Combat Rock Industrysta kertova dokumentti nähdään Tampereen Elokuvajuhlilla

6.–10.3. juhlittavan Tampere Film Festivalin ohjelmistossa on jälleen muutama musiikkiaiheinen elokuva – sekä tietenkin paljon muuta kiinnostavaa. Soundin nimikkonäytöksessä 7.3. nähdään suomalaisesta punklevy-yhtiöstä kertova Tee se itse -elämä – Combat Rockin tarina. Dokumentti on mukana Filkkareiden kotimaisessa kilpailusarjassa.

Super kova superbändi – Rane Raitsikka, Pietari ja Endstand-kaverit perustivat punkbändin

No nyt on melkoinen joukko koolla! Tasaraha on tuore punkbändi, jossa voimansa ovat yhdistäneet laulaja Pietari Kiviharju (Pietarin Spektaakkeli), kitaristit Rane Raitsikka (legenda ja guru) ja Mika Kaukonen (Endstand), basisti Joel Sipilä (Endstand, Atom Notes) sekä rumpali Jussi Kenttämaa (Hero Dishonest, I Walk The Line, No Shame).

Soundi-TV – Pää Kii vakavana

Toisessa jaksossa Soundi-TV:n kameroiden eteen Teppo Vapauden seuraksi istuvat Pää Kiin Teemu ja Lauri. Tunnelma on onnistuneen Ilosaarirock-keikan jäljiltä helpottunut, mutta mieltä myös painaa äsken skeittionnettomuudessa menehtynyt ex-Endstand -rumpali Henrik Furu, jonka muistotilaisuutta Teemu on menossa järjestämään.Lisää Soundi-TV-jaksoja luvassa pian. Eli stay tuned, kuten sanotaan! Suosittelemme myös seuraamaan Soundin Instagramia, Twitteriä ja Facebookia.Lisää Soundi-TV:tä osoitteessa www.soundi.fi/tv

Endstand-dokumentti esittelyssä

Viime vuonna soineeseen Nosturin-keikkaan toimintansa päättäneen riihimäkeläisen hardcore-poppoo Endstandin urasta tehty dokumentti lähtee ennakkokatselukiertueelle.

Matti Penttilän ohjaama Fire Inside – Erään yhtyeen tarina näkyy seuraavasti: