Artisti: Maustetytöt

Tampereen keskustassa järjestetään loppukesästä uusi Festivaali – Esiintyjät julki

Vaihtoehtoisen musiikkitapahtuman valttikortteja ovat ajankohtainen ohjelmisto, luonnonkaunis ympäristö sekä pienpanimoiden tuotteisiin keskittyvä tarjonta paikallista ruokakulttuuria unohtamatta.

Behmille eniten Emma-ehdokkuuksia, myös Maustetytöt vahvoilla tällä kertaa

Vuoden 2020 Emma Gaala -ehdokkaat on julkistettu. Eniten ehdokkuuksia rohmusi Behm, joka on ehdolla peräti kuudessa sarjassa. Huomionarvoista on myös se, että viime vuonna pääsarjoista erikoisesti rannalle jätetty Maustetytöt on nyt ehdolla viidessä sarjassa. Oikein!

Vuoden 2020 parhaat levyt – Soundin toimittajat valitsivat

Soundin toimittajat ovat valinneet vuoden 2020 parhaat albumit meiltä ja muualta. Kotimaisten ykköseksi ylsi selkeällä kaulalla muihin Maustetytöt kakkoslevyllään Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä. Ulkomaisissa albumeissa taistelu kärkisijoista oli äärimmäisen tiukkaa, ja Bob Dylan vei komealla Rough And Rowdy Ways -albumillaan voiton täpärästi The Flaming Lipsin ja Fiona Applen edestä.

Ennen laulettiin hulluudesta ja päihteistä, nyt reippaasti kuolemasta – Maustetytöt kertoo uuden albuminsa taustoista

Anna ja Kaisa Karjalaisen muodostama Maustetytöt julkaisi toisen albuminsa keskellä marraskuuta, vuoden synkeimpään aikaan. Kuinka ollakaan, albumin sisältö ei liiemmin päivänpaistetta tarjoa. Mikael Mattila haastatteli siskoksia Soundiin 10/20, ja julkaisemme katkelman artikkelista nyt verkkoversiona.