Artisti: Maustetytöt

Tässä se nyt on: Agentsin ja Maustetyttöjen yhteinen näkemys vanhasta, ihanasta Sorsakoski-klassikosta

Ville Valon kanssa tehty Badding-levy oli Agentsille selvästi mieluinen kokemus, sillä tällekin kesälle viriteltiin samankaltainen yhteistyöprojekti. Tällä kertaa Esa Pulliaisen johtama orkesteri yhdisti voimansa Maustetyttöjen kanssa, ja esityslistalle on valikoitunut kaksi Topi Sorsakosken aikaista Agents-biisiä (Salattu suru ja Kirje) sekä kaksi Maustetyttöjen kappaletta (Tein kai lottorivini väärin ja Jos mulla ei ois sua, mulla ei ois mitään). Neljän biisin ep tulee julki 22. huhtikuuta.

Tampereen keskustassa järjestetään loppukesästä uusi Festivaali – Esiintyjät julki

Vaihtoehtoisen musiikkitapahtuman valttikortteja ovat ajankohtainen ohjelmisto, luonnonkaunis ympäristö sekä pienpanimoiden tuotteisiin keskittyvä tarjonta paikallista ruokakulttuuria unohtamatta.

Behmille eniten Emma-ehdokkuuksia, myös Maustetytöt vahvoilla tällä kertaa

Vuoden 2020 Emma Gaala -ehdokkaat on julkistettu. Eniten ehdokkuuksia rohmusi Behm, joka on ehdolla peräti kuudessa sarjassa. Huomionarvoista on myös se, että viime vuonna pääsarjoista erikoisesti rannalle jätetty Maustetytöt on nyt ehdolla viidessä sarjassa. Oikein!

Vuoden 2020 parhaat levyt – Soundin toimittajat valitsivat

Soundin toimittajat ovat valinneet vuoden 2020 parhaat albumit meiltä ja muualta. Kotimaisten ykköseksi ylsi selkeällä kaulalla muihin Maustetytöt kakkoslevyllään Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä. Ulkomaisissa albumeissa taistelu kärkisijoista oli äärimmäisen tiukkaa, ja Bob Dylan vei komealla Rough And Rowdy Ways -albumillaan voiton täpärästi The Flaming Lipsin ja Fiona Applen edestä.