Artisti: Nits

”Tuntui kuin olisimme tulleet maailman reunalle” – Arkistohaastattelussa juuri nyt Suomea kiertävä hollantilainen Nits

Hollantilainen tunnelmallisen ja tyylikkään rockin mestaritrio Nits kiertää parhaillaan maamme konserttilavoja: tänään 9.5. vuorossa on Helsingin Savoy-teatteri, huomenna 10.5. Tampere-talo ja perjantaina 11.5. Turun kaupunginteatteri. Keikkojen kunniaksi Soundiin alusta asti kirjoittanut Jussi Niemi muisteli kohtaamisiaan hienon yhtyeen kanssa.

Harmin paikka: Nits joutui perumaan keikkansa – Korvaavat keikat toukokuussa

Hollannin lahja maailmalle, äärettömän sävykäs ja sympaattinen Nits on joutunut perumaan kolmen keikan Suomen-kiertueensa. Alankomaalaisten oli tarkoitus esiintyä osana 40-vuotisjuhlakiertuettaan Helsingin Savoy-teatterissa 11.11., Tampere-talossa 12.11. ja Turun Klubilla 13.11. mutta nyt koko kiertue on peruttu. Syyksi on kerrottu vakava tilanne yhtyeen perhepiirissä.”Due to family circumstances we are not able to come to our beloved Finland now. We were looking forward to share our 40 years celebration with you”, pahoittelee viestissään yhtyeen laulaja Henk…

Nits esiintyy Suomessa kahdesti

Hollantilaisen Nitsin tuore albumi Doing The Dishes tuo yhtyeen jälleen Suomeen. Tällä kerralla orkesteri nähdään Helsingin Tavastia-klubilla 14. maaliskuuta ja Tampereen Pakkahuoneella seuraavana päivänä.