Ensinäyttö: Tänä iltana me ei olla yksin – Verhot purkaa singlellään koronavuoden tunnelmia

24.9.2020 09:16

Soundissa saa tänään ensi-iltansa Verhot-yhtyeen uusi video. Videokappaleeksi on valikoitunut singlebiisi Tänä iltana me ei olla yksin, joka sai innoituksensa koronakevään myllerryksistä. Katso video alempaa.

”Biisi on viime kevään satoa ajalta, jolloin melko väsyneeltäkin kalskahtava klisee ’urbaani yksinäisyys’ konkretisoitui varsin erikoisella tavalla, kuten kaikki varmasti tietävät. Laulun teksti heijastelee vallitsevaa ilmapiiriä ja meille rakennettua uutta arkea, joka on koristeltu pelolla ja epävarmuudella”, laulaja Mikko Pietilä kirjoittaa sähköpostissa ja jatkaa:

”Uhkakuvien mantroilla on tukahdutettu tila hengittää – vieläkö muistamme, miltä unelmointi tuntuu? Kaiken ympärillemme verhotun pimeyden takana on kuitenkin valo, se täytyy vain herätä näkemään. Tänä iltana me ei olla yksin.”

Verhot voi nähdä keikalla lauantaina 26. syyskuuta Vantaan Vernissassa. Yhtye esiintyy tuolloin Indie Fest IV -tapahtumassa yhdessä Samae Koskisen sekä Kolme sanaa-, June Forever- ja Keidas -bändien kanssa.

Lisää luettavaa