Millaista on ”traumarock”, jonka pohjana toimivat CMX, Abba ja alkuräjähdys? Katso Pelko-yhtyeen uusi video ja sivistä itseäsi

https://youtu.be/l1IK_ACOtz8

Tänään onkin ensisoittojen luvattu päivä, kun juuri saatiin julki The Holyn uusi biisi ja nyt on vuorossa orkesteri nimeltä Pelko. Yhtye teki videon keväällä julkaistun Paino jota vastaan ei voi taistella -debyyttilevynsä kappaleeseen Onnellisuus, ja nyt tämä tuotos tulee koko kansan katsottavaksi Soundin verkkosivujen välityksellä. Tutustu aiheeseen lähemmin yläpuolelta!

Tiedotteen perusteella yhtye on suunnitellut sekä kappaleen että sen video tarkkaan. ”Biisi on tekstiltään ja välillä myös soundimaailmaltaan abstrakti. Useampi kitararaita ei edes yritä soittaa mitään tonaalista. Ehkä tämä on filosofista rockia? Mitä enemmän me ihmiset tarraudumme tähän maailmaan, sen raskaampaa on elää. Onko siis onnellisuus sitä, että välttää maailman raskauden? Videon koodamalla tehdyt efektit kertovat maailman surrealistisuudesta ja irrallaanolosta”, orkesteri pohdiskelee.

Pelon voi nähdä keikalla seuraavan kerran 14.9. Turun FemFestissä ja 17.10. Helsingin Asunnottomien yössä. Enemmänkin keikkoja on luvassa. Lisätietoja bändistä löytyy täältä.