Salaperäiset neidot metsässä – ensinäytössä Kauko Röyhkän ja Sami Hynnisen uusi, mystinen video

Kauko Röyhkän ja Sami Hynnisen yhteinen Dekadenssi-albumi julkaistaan 25. syyskuuta. Soundin verkkosivuilla saa nyt ensi-iltansa levyn Maanalainen maailma -kappaleeseen tehty video, jolla yleisöä johdatellaan jälleen piirun verran syvemmälle tekijäkaksikon aivoituksiin. Katso Sami Hynnisen ohjaama ja Marko Nikanderin kuvaama video alempaa.

Mikäli projekti ei ole ennestään tuttu, niin Dekadenssi on Röyhkän sekä muun muassa Reverend Bizarresta ja Tähtiportista tutun Sami Albert Hynnisen ensimmäinen yhteinen levy. Albumia on kypsytelty pitkään, aina keväästä 2019 lähtien, ja kaksikko halusi soittaa tuotokselle rumpuja lukuun ottamatta kaikki soittimet itse. ”Halusimme, että levymme poikkeaa kaikesta muusta Suomessa tehdystä musiikista. Pyrimme sukeltamaan suoraan ihmismielen mustimpaan pimeyteen”, artistit kertovat tiedotteessa.

Dekadenssi vie Röyhkän ja Hynnisen myös yhteisille keikoille. Näiden paikat ja ajankohdat ilmoitetaan syksyn aikana. Livebändissä soittavat johtokaksikon lisäksi basisti Mats Huldén, kitaristi Puka Oinonen ja rumpali Roberto Lanz.