EVA & MANU: Cinnamon Hearts

EVA & MANU
Cinnamon Hearts
Warner

Debyyttilevyllään Eva ja Manu iskivät pöytään levyllisen kuulasta folkia, joka pohjautui väkevästi laulajien hienosti yhteen soiviin ääniin. Ranskalaisduo Cocoonia muistuttanut äänimaailma toimi hyvin ja osoitti kaksikon potentiaalin.

Toinen albumi Cinnamon Hearts jatkaa esikoisen vahvan melodista linjaa, mutta kappaleet ovat saaneet Tuomo Prättälän ja Olavi Louhivuoren tuotannossa uudet vaatteet. Analogisyntikat ovat soineet studiossa paljon. Meininki muistuttaa paljon Tuomon keväällä julkaistusta The New Mystique -levystä. Välillä melko massiiviseksikin paisuva tuotanto vie paikoin huomiota turhan paljon pois pääasiasta eli kappalemateriaalista.

Evan ja Manun laulut ovat edelleen folkahtavia, mutta yllättävän surumielisiä. Biisit toimisivat varmasti vähintään yhtä hyvin myös debyytin tuotantoratkaisuilla. Riisuttuun kuosiin jätetyistä balladeista Papi on levyn parhaimmistoa.

Kaksikon lauluäänet soivat edelleen kuulaan kauniisti yhteen ja albumilta löytyy myös selkeää hittipotentiaalia: Cinnamon Hearts -nimibiisin lisäksi There Is Nobody Like You voisi hyvin soida niin valtakunnallisilla radioasemilla kuin indiediskoissakin.