Levyarvio: Hopealiekkiset rokkivalvojaiset Fleimareitten tapaan – Koplan paluulevy on pullollaan lennokkuutta ja ryskyvää svengiä

The Flaming Sideburns
Silver Flames
Svart

Särmikkään ja ronskin rockin lähettiläillä ovat kirkkaammaksi kromatun hopealiekin lisäksi katurokin karheimmat elementit edelleen tiukasti hanskassa. Ehkä jopa paremmin kuin koskaan, sillä maanisen raivokkaiden livekeikkojen rinnalla Fleimarien levytykset ovat tavanneet olla astetta säyseämpiä elämyksiä. Silver Flamesin kappalemateriaali täräyttää framille lisäannoksen jäntevyyttä, lennokkuutta ja ryskyvää svengiä, ja ylittää täten kirkkaasti bändin moitteettoman muodollisen garage- ja rokkiklubi-pätevyyden vaatimukset. Ehkäpä edesmenneen ystävän, Hellacopters-kitaristin Robert ”Strängen” Dahlqvistin muisto on vaatinut ja innostanut rakentamaan tribuuttikappaleen ympärille täyspainoiset, unohtumattomat ja valppaat rokkivalvojaiset.

A Song For Robert ankkuroi albumin A-puolen. Basisti Punisherin ja laulaja Eduardo Martinezin tribuutin ohella liidikitaristit Jutila ja Suksi säveltävät kuin kilpaa napakoita riffejä, hurmaavan karskisti runnovia ja selkäytimessä nautinnollisen rujosti väpättäviä sointukulkuja sekä vahvassa etunojassa meneviä melodioita. Martinez ottaa omakseen hartaan Roky Erickson -coverin Reverberation (Doubt) sekä oman päätösbiisin rouhean öisen transsin. Tältä albumilta jää riemastuttavan moni raita maukkaana ja santsikierroksia vaativana mieleen.