Levyarvio: Vielä kerran mutkatonta meininkiä Remun matkassa – Myös Cisse Häkkinen osallistui unen kautta mukaan

Remu & Skuugi Darlings
Rocking All Life Long
Ainoa

Remu Aaltonen ehti jo ilmoittaa lopettavansa musiikin tekemisen, mutta vanha suola alkoi janottaa toimittaja ja muusikko Petri Laukan Hurriganes-aiheisessa väitöstilaisuudessa. Kun ympärille kerääntyi asiasta innostuneita soittajia, kokonaisen albumin hitsaaminen kasaan muodostui projektiksi.

Remu ja musiikkivaikuttaja Atte Blom tekevät Rocking All Life Longilla yhteistyötä vuosikymmenien tauon jälkeen. Vaikka juurevan multainen groove päätyy ajoittain epätasaiseksi, meininki on mutkatonta. Heilunnan ydin on rock and rollissa, joskin sinisten sävelien vaikutus hohkaa levyllä vitaalina.

Skuugi Darlings -yhtye loihtii julkaisulle rehdin sykkeen. Remun murisemat lauluosuudet korostavat rouheutta, mikä on omiaan viemään meiningin ruohonjuuritasolle.

Koskettavin hetki koetaan Cisse Häkkiselle omistetulla You’ve Been Knockin’ -tyylittelyllä, joka pohjaa Remun kokemaan uneen. Siinä Häkkinen tuli koputtamaan ovelle ja huomauttamaan, että häntä ei sovi unohtaa. Jos äänite jää ryhmän joutsenlauluksi, olennainen on onneksi sanottu.