Pikalive kirkossa – Macy Grayn uutuus on hifistelijöiden makuun

Macy Gray
Stripped
Chesky

Ilouutisia – Maisa Harmaa on palannut ehompana kuin koskaan! Viime vuosina päihteiden ja mielenterveysongelmien kanssa kamppaillut raspikurkku Macy Gray osoittaa tällä levyllä olevansa täydellinen jazz-diiva. Stripped on rento ja huoleton, kypsä ja aikuinen, mainion muusikkokvartetin (rumpali, basisti, kitaristi ja trumpetisti) kanssa äänitetty bluesahtava jazzlevy, jolla Macy briljeeraa omaperäisellä, savuisen sielukkaalla tummalla äänellään.

Paketti on kasassa. Levyllä on kolme hienoa originaalikappaletta, muut ovat uusia akustisia versiointeja Grayn omista menneiden aikojen hiteistä. Lisäksi se sisältää suurenmoiset tulkinnat Metallican Nothing Else Mattersistä sekä Bob Marleyn Redemption Songista.

Stripped on ensiluokkainen 48 tunnissa brooklyniläisessä kirkossa äänitetty livelevy. Se on osa Chesky Recordsin Binaural+ -sarjaa, mikä tarkoittaa, että se on äänitetty vain yhden mikrofonin varassa Binaural-tekniikalla, ja kuulostaa tämän seurauksena hyvillä kuulokkeilla taikka kunnollisella äänentoistolla siltä kuin olisit bändin kanssa samassa intiimissä tilassa. Kaikkien hifistelijöiden sekä audiofiilien märkä uni siis.