PINK FLOYD: Pulse dvd

PINK FLOYD
Pulse dvd
EMI

Mitä tästä nyt sanoisi? Pink Floyd soittaa legendaarisen Dark Side Of The Moon -levynsä alusta loppuun livenä, suurellisen valo-ja visuaalishow’n saattelemana. Mahdollisia kompastuskiviä: tallenne on vuodelta 1994, eli Roger Waters ei ole enää mukana, ja bändi promoaa suoraan sanoen aika paskaa The Divi-sion Bell -levyä. Ja konsertit nauhoitettiin aikoinaan videolle, ei filmille. Se näkyy lievänä rosoisuutena, mutta siitä valittaminen kannattaa jättää kuluttajaelektroniseen pilkunnussimiseen keskittyville julkaisuille.

Kaikki paitsi kaikkein asenteellisimmat Syd Barrett -fanaatikot saavat jotain irti tästä paketista. Biisilistalta löytyy Dark Side Of The Moonin biisien lisäksi Wish You Were Here, Comfortably Numb, One Of These Days ja paljon muuta. Eksroista löytyvät kiertuetta varten tehdyt elokuvapätkät, bootleg-tasoista kuvaa samojen vuosien muilta keikoilta, Wish You Were Here -biisi Billy Corganin kanssa vedettynä ja kiertueeseen liittyvää informaatiota, kuten lavakarttoja sekä kansikuvia.

Katsomista ja kiertelemistä riittää. Jos bändin Syd Barrettin jälkeinen elämä kiinnostaa lainkaan, tämä dvd kannattaa katsoa. Täydellistä olisi ollut filmille kuvattu konsertti Watersin kera.