SIX FEET UNDER: True Carnage

SIX FEET UNDER
True Carnage
Metal Blade

Jos luulit, että kaikki mörisevä goremallin death metal on lapsen tasolle jääneiden aikamiespoikien iltapäiväpuuhastelua, tartu True Carnageen. Katsele kuitenkin valmiiksi sopivan pehmeä laskeutumispaikka, sillä tämä levy pudottaa perseelleen. Harvoin on hitaasti ja alaviritteisenä groovaileva ja verkkaisesti tempoa vaihteleva kalma kuulostanut näin tyrmäävältä.
Musiikki tuo mieleen George Romeron hämärät ja väkivaltaiset filmit ilman The Day The Dead Walkedin kipeää videotakin. Mutta mikä iljettävä viidakon sekasikiöpeto saa aikaan tuollaista mörinää? Chris Barneshan se siellä murisee. Entä mikä kummajainen rääkyy kuin suuhun olisi yhtä aikaa tungettu hammaslääkärin pora, megafoni ja pussillinen veripalvelun eliksiiriä? Chris Barnes vain vaihtaa korinan nopeisiin, selkäpiitä riipiviin rääkäisyihin.
True Carnage on ehdottomasti SFU:n kovin julkaisu, mutta Chris Barnesin osalta ollaan hyvin lähellä koko uran huipennusta. Mies on uskomattomassa vedossa ja koska koko SFU:n anti perustuu paljolti Barnesin edesottamuksiin, on bändikin iskussa.
True Carnage ravistelee kuihtumassa ollutta tyylisuuntausta. Muillekin se antaa ajattelemisen aihetta, koska se on niin totaalista ja todellista, että oikeasti pelottavan levyn etsimisen voi lopettaa tähän paikkaan. True Carnagella SFU syö aamiaiseksi parikymmentä finnejään pingviinimaskeilla peittelevää black-bändiä ja päivälliseksi se pistelee joukkohaudallisen epätoivoisesti kauhudeathiä räplääviä maanmiehiään. Jopa Ice T:n vierailu biisissä One Bullet Left osataan kääntää eduksi. Monella muulla biisi olisi vain kummallinen rap-metallipala myrskyn silmässä, mutta SFU on Ice T taustallaan kuin kotonaan.