Tuntematon Tero ja 36 muuta kappalekarkkia – katsaus viikon Parasta juuri nyt -listalle

Miksi olla annostelematta hienoa uutuusmusiikkia hieman ronskimmalla kauhalla?
23.3.2017 18:28

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Onpa tullut jälleen aika niputtaa mehevimmät kappaletulokkaat viimeksi vierähtäneiden seitsemän päivän ajalta.

Sitten edelliskierroksen mukaan soppaan on sullottu kaikkiaan peräti 37 tuoretta ja vieläkin tuoreempaa kimpaletta meiltä ja muualta. Siispä asiaan.

Mielenkiintoisimpina tulijoina saumoistaan pullistelevaisesta joukkiosta nostettakoon esiin helsinkiläinen indie rock -ryhmä Love Sport, Austin ”Brucen poika” Dickinsonin metalcore-pumppu As Lions, Tänne ei jää kukaan -kakkosensa viime perjantaina julkaissut Tiisu, jenkkisuosikki The Shins ja Bláfjall-uutukaisensa aivan juuri vasta pihalle pukannut Sólstafir. Mukana on itseoikeutetusti myös pääkuvassa komeileva, tänä vuonna nelikymppisiään juhlistava armas Popedamme.

Viikon kommentaattori-osuudesta vastaa perinteisesti maustetulla A Dance Inside The Horse’s Eye -debyyttisinglellään suoraan sisään astelleen Doghouse Bandin rumpali Ville Raasakka.

Kitaristillamme Puka Oinosella on ollut ensimmäinen versio tästä biisistä valmiina jo vuonna 1986. Graveyard Virtasen tekstitkin valmistuivat vain pari vuotta tuota myöhemmin. Hetken siis kesti ennen kuin kappale pääsi julkaisuun asti, mutta lopputulokseen olemme ehdottoman tyytyväisiä. A Dance Inside The Horse’s Eye on psykedelinen iloirrottelu ihmiselämän synkistä syövereistä, joista löytyy aina hitunen kultaa.

Soittarimme kuuntelijoille Raasakka nakkaa seuraavanlaisia terveisiä:

Muistakaa kuunnella uutta suomalaista musiikkia!

Kas siinäpä sitä ensihätään:

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 12/2017)

Parasta juuri nyt myös YouTubessa ja Deezerissä.

Lisää luettavaa