Sulavia slovareita ja fillerivapaata metalia – Parasta juuri nyt -listamme ei syksyä peljästy

Teille, valveutuneet lukijamme.
15.9.2016 13:30

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Vaikka yöt kylmenevät, ei hätä ole tämän näköinen.

Lista on nimittäin lastattu kehutulla Psycheworkilla, monipuolisella Nina Myalla sekä Michael McDonaldilla, Green Daylla, Nick Cave & The Bad Seedsilla, Ellinooralla, Mariskalla ja Jack White -nimisen herran akustisella äänityksellä.

Noin niin kuin tämän viikon nousukkaita luetellaksemme. Ääneen pääsee Jarkka Rissanen Tonal Box Trio -kokoonpanon Jarkka Rissanen, joka kertoo ryhmänsä What Have I Done -lainasta (alkup. vuodelta 1958) seuraavanlaisen taustatarinan:

– Löysin tämän 50-luvun herkkupalan vuosia sitten Jimmy Rogers -kokoelmalta ja tuo yksinkertainen riffi nauliutui mieleeni. Biisihän on läheistä sukua saman ajan Fever-hitille – uskallan väittää että peräti ensimmäinen serkku… No, vähän myöhemmin sain ajatuksen, että luottomies Jorma Välimäki varmaan saisi kappaleeseen kuohkeaa eloa tuuballansa. Ja näinhän siinä kävikin, which is nice!

– Pieni yhtyeemme kiittää Soundin valveutuneita lukijoita ja rhythm & bluesin ystäviä!

Tehkää hyvin:

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 37/2016)

Lisää luettavaa