AC/DC-rumpali paljastaa, ettei ole nähnyt Angus Youngia ja kumppaneita sitten viime kiertueen päätöksen

AC/DC:n kaksi vuotta sitten päättyneelle Rock or Bust -kiertueelle lain kanssa ongelmiin joutuneen Phil Ruddin tilalle hälytetty Chris Slade jutusteli jonkin aikaa sitten ranskalaiselle United Rock Nationsille. Haastattelu tapahtui muutamaa viikkoa ennen kuin Brian Johnson, Rudd, Stevie Young, sekä loppujen lopuksi vielä Angus Youngkin bongattiin vancouverilaisen Warehouse Studiosin taukopaikalla.

Mieheltä tiedusteltiin muun muassa yhtyeen leirin viimeisimpiä tunnelmia.

— Ne olivat tietenkin erittäin surulliset, kun Malcolm menehtyi. Hyvin, hyvin surulliset. Hän oli nero. Hänen ja Anguksen yhteistyössä oli taikaa. Sama tietenkin Cliffin [Williams] kohdalla. On surullista että hän lähti, mutta ymmärrän sen hyvin. Hän haluaa vain kalastaa. Hänen poikansa on kalastaja, joten hän haluaa nauttia ajasta lastensa ja kenties lastenlastensakin kanssa. Hän on ollut mukana kuitenkin 40 vuotta. Mutta on hyvä pitää mielessä, että albumien ja kiertueiden välillä menee aina viitisen vuotta.

— Tunnelma on hyvä. Näin edellisen kerran kundeja Rock or Bust -kiertueen päätteeksi. Kaikki olivat hyvillä mielillä. Malcolm ei ollut vielä kuollut, ja se varmasti kolahti Angukseen rajusti, kuten kaikkiin meihin muihinkin. Georgekin [Young] kuoli vain vähän ennen sitä. Se oli hyvin surullista aikaa. Luulisin tunnelmien olevan noihin tapahtumiin nähden hyvät. Aika parantaa, kuten ihmiset sanovat.

Mieheltä tiedusteltiin myös näkemyksiä yhtyeen tulevaisuudesta.

— Sinun täytyy vain odottaa ja katsoa. Kuten kaikkien muidenkin — minä mukaan lukien.

Voit katsoa miehen haastattelun yltä.