Ace Frehley kertoo, ettei juuri entisiä Kiss-tovereitaan nähnyt noustuaan näiden kanssa lavalle ensimmäistä kertaa 17 vuoteen

6.1.2019 12:17

Entinen Kiss-kitaristi Ace Frehley tähditti viime kuussa New Jerseyssä järjestettyä Kiss Expo -fanitapahtumaa. Tilaisuuteen kuuluneessa kyselyosiossa mieheltä tiedusteltiin, viihtyikö hän viimevuotisella Kiss Kruise -risteilyllä, jossa kaikenlaisen yleisen lystinpidon lisäksi tuli kavunneeksi lavalle entisten bänditovereidensa kanssa ensimmäistä kertaa 17 vuoteen.

”Minulla oli hauskaa”, mies muistelee kokemustaan. ”Aivan viime hetkillä Doc [Kiss-manageri McGhee] tuli hyttiini ja kysyi: ’Haluaisitko soittaa kundien akustisessa setissä?’, joka oli samalla risteilyn ensimmäinen keikka. Se oli todella umpimähkäistä. Heitimme vain homman kasaan. He kysyivät, että mitä biisejä haluaisin soittaa. Sitten he iskivät käteeni kitaran, jossa oli todella paksut kielet. Kysyin: ’Voisitteko vaihtaa tähän ohuemmat kielet, jotta voisin soittaa ehkä vähän soolojakin?’ Niinpä he vaihtoivat kielet, mutta silti sillä kitaralla oli todella vaikea sooloilla. Sen jälkeen en nähnytkään kavereita koko loppuristeilyn aikana.”

Jonkun kommentoitua, että yleensä Kiss-miekkoset pysyttelevät visusti hyteissään koko risteilyn ajan, Frehley kertoo pystyvänsä samaistumaan liikkumisen vaikeuteen innokkaiden fanien piirittämänä.

”Minunkin täytyy pysytellä piilossa”, mies tokaisee. ”Minulle oli hankalaa liikkua laivalla. Mutta bändini kanssa soittaminen oli hauskaa.”

Lisää luettavaa