Ace Frehley voisi osallistua Kissin jäähyväiskiertueelle, mutta vain kahdella ehdolla – mitähän Gene ja Paul tästä tuumivat?

16.12.2018 21:55

Entinen Kiss-kitaristi Ace Frehley lateli tuoreessa Juliet: Unexpected -podcastin haastattelussa ehtoja, joiden pitäisi täyttyä, ennen kuin mies voisi osallistua legendaarisen naamiopoppoon jäähyväiskiertueelle.

Vaatimukset nousivat esiin, kun mieheltä kysyttiin, missä olosuhteissa Space Ace suostuisi syöksemään savua Les Paulistaan samalla lavalla Genen ja Paulin kanssa.

”Voisin harkita paluuta vain siinä tapauksessa, että korvaisin Tommyn [Thayer]. Hän otti minun paikkani — hahmon, jonka minä loin”, mies toteaa. ”Hän tekee käytännössä minimiduunit, mutta ainoa tapa jolla voisin palata, olisi korvata Tommy ja ottaa paikkani takaisin. Toisekseen, haluaisin ison palkkion, sillä olen sen mielestäni ansainnut… En usko Paulin [ja Genen] tekevän minusta tasavertaista kumppania. Otin loparit aikoja sitten, ja olin silloin tasavertaisen kumppanin asemassa. Sen jälkeen nuo kundit ovat pyörittäneet show’ta ja koska he ovat kontrollifriikkejä, he jatkavat sen pyörittämistä aikojen loppuun saakka. Edellisellä reunion-kiertueella olin palkattu muusikko, vaikka lavalla se saattoikin näyttää yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta  -meiningiltä.”

Olipa Frehley mukana tai ei, Kiss nähdään ensi kesänä myös Suomessa, kun End of the Road World Tour saapuu Hyvinkäälle 9. päivä kesäkuuta.

Lisää luettavaa