Alkuperäistä The Smashing Pumpkins -basistia ei enää tulla yhtyeen riveissä näkemään, mikäli Billy Corgania on uskominen

7.8.2018 21:24

Shiny and Oh So Bright -paluukiertueella parhaillaan Yhdysvaltoja tahkoavan The Smashing Pumpkinsin pomomies Billy Corgan sanoo, että mahdollisuudet alkuperäisbasisti D’arcy Wretzkyn paluuseen ovat käytännössä mennyttä. Mies avautuu ajatuksistaan baltimorelaisradion haastattelussa, jossa mieheltä kysyttiin, saatettaisiinko Wretzkyä vielä jossakin vaiheessa nähdä lavalla yhtyeen kanssa soittopuuhissa.

”Se silta on poltettu”, Corgan tyrmää. ”Käytimme kaksi vuotta sen sillan korjaamiseen hänen kanssaan, mutta loppujen lopuksi hän päätti jättäytyä pois. Yritimme kaikkemme saada hänet osallistumaan, tarjoten hänelle jopa mahdollisuutta olla rundaamatta. Hän olisi voinut vain ilmestyä paikalle aina parhaaksi katsomaansa aikaan ja soittaa niin paljon kuin haluaisi.”

”Vaikka hän ei ollut ollutkaan lavalla 19:ta vuoteen, hän vaati saada soittaa joka biisillä, ja me olimme, että ’Se ei ole kovin realistista jollekin, joka ei ole ollut lavalla 19 vuoteen ja hänen pitäisi soittaa vielä kolmen tunnin keikkojakin.”

”Loppujen lopuksi homma kariutui siihen, ettei hän halunnut olla mukana”, Corgan päättää. ”Se oli kuin hippasilla oloa. Loppujen lopuksi katsoimme hänen bluffinsa ja päätimme siirtyä eteenpäin. Se oli oikea päätös, vaikka se onkin harmillista, sillä yritimme kuitenkin kaikkemme täyttääksemme fanien toiveet.”

Voit kuunnella miehen haastattelun yltä.

Lisää luettavaa