”En ole ollut samassa huoneessa hänen kanssaan yhdeksääntoista vuoteen” -Smashing Pumpkins -pomo avautuu väleistään yhtyeen ex-basistiin

The Smashing Pumpkins -pääjehu Billy Corgan kommentoi välejään yhtyeensä entiseen basistiin D’Arcy Wretzkyyn Lars Ulrichin isännöimässä It’s Electric! -radioshow’ssa. Corgan oli haluton avaamaan yksityiskohtia siitä, miksi basisti ei ole orkesterin reunionissa mukana, mutta myönsi, ettei kaksikko ole ollut edes samassa huoneessa miltei kahteen vuosikymmeneen.

”En usko että todellinen tarina on niin kiinnostava, kuin mitä ihmiset haluaisivat ja jos annan lähden sille tielle, synnytän päättymättömän jossitteluskenaarion”, Corgan kommentoi. ”Käytin kaksi vuotta korjatakseni välimme ja joka kerta kun yritin päästä samaan huoneeseen hänen kanssaan… en ole vieläkään ollut hänen kanssaan samassa huoneessa yhdeksääntoista vuoteen. Olimme yhteydessä ainoastaan puhelimitse ja vaihdoimme ajatuksia. Se oli aina hyvin miellyttävää ja hienoa. Vasta sitten kun kävi selväksi, etteivät asiat tulisi menemään kuten hän haluaisi, siitä tuli kokonaan toinen juttu, joka muistutti minua menneistä.”

Voit kuunnella miehen haastattelupätkän yltä.