Amorphis versioi Children Of Bodomia, uusi single myös kuultavissa

Älkääpä yllättykö, jos saksalaisyhtyö Nuclear Blast julkaisee loppuvuoden aikana seiskatuumaisen split-singlen, jonka raidoilla Amorphis versioi Children Of Bodomin Everytime I Dien ja Alexi Laihon johtama ryhmä hyppää Black Winter Dayn maailmaan.

– Me oltiin äänittämässä meidän uuden albumin rumpuosuuksia Tukholmassa, kun COB-rumpali Jaska Raatikainen soitti ja kertoi heidän suunnitelmastaan äänittää Amo-coveri. Sovittiin siinä samalla, että myös me tehdään Bodom-coveri, tuumii Amorphisin kitaristi Esa Holopainen.

– Pidimme sitten Bodomiitti-iltaman kakkosoluen voimin. Everytime I Die voitti huutoäänestyksen, joten päätimme moukaroida sen Amorphis-muottiin. Mikäpä siinä: kappalehan on hemmetin hyvä. Sovituksen suhteen ideamme on se perinteinen, eli säilytämme kappaleen hengen, mutta tuomme mukaan Amorphisin henkeä.

Entä milloin Amorphis ja Children Of Bodom lähtevät yhteiselle kiertueelle?

– Toivottavasti pian. COB-ukkojen kanssa olisi erittäin hauskaa kahlata läpi kunnon rundi!

Molemmilta orkestereiltahan ilmestyy uusi albumi lähiaikoina. Children Of Bodomin I Worship Chaos saapuu markkinoille lokakuun alussa ja Amorphis ehtii Under The Red Cloudinsa kanssa kehiin jo syyskuun alkupuolella. Myös Amorphisin pitkään uraan pureutuva kirja on saatavilla.

Amorphis julkaisi jo aikaisemmin mainion Death Of A King -biisin ja uuden Sacrifice-kappaleen tunnelmiin pääsee ainakin Spotifyn puolella sekä videon kera tästä näin: