Twisted Sister -nokkamies paljastaa väliensä Yhdysvaltain presidenttiin olevan heikolla tolalla: ”En voi olla enää hänen ystävänsä”

https://www.youtube.com/watch?v=T2bDXhtnIzg

Donald Trump ja Dee Snider eivät ole enää ystäviä.

Twisted Sister -pomo Dee Sniderin ja Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin välit ovat huonossa jamassa. Snider kertoo välirikosta ja siihen johtaneista syistä Bolivian ATB:n haastattelussa.

”Olin mukana Donald Trumpin Celebrity Apprentice -ohjelmassa kolme vuotta. Tutustuin häneen ja hänen perheeseensä”, Snider taustoittaa miesten välistä suhdetta. Aiemmin Snider kutsui Trumpia jopa ystäväkseen, ”mutta vasta kun hän pyrki presidentiksi, sain hänen näkemyksensä tietooni ja olen eri linjoilla hänen kanssaan — olen ehdottomasti eri linjoilla hänen uskomustensa kanssa. Se on vaikeaa, sillä olimme ennen ystäviä, mutta hänen paljastettua todelliset mielipiteensä, en voi olla enää hänen ystävänsä.”

Snider kommentoi myös Trumpin maahanmuuttonäkemyksiä ja aikeita rakentaa muuri Yhdysvaltain ja Meksikon väliselle rajalle.

”Yhdysvallat on maahanmuuttajien maa — kaikki siellä, alkuperäisasukkaita lukuun ottamatta, ovat maahanmuuttajia. Minun perheeni koostuu maahanmuuttajista. Olemme aina toivottaneet maahanmuuttajat tervetulleiksi ja niin meidän tulisi tehdä jatkossakin. Muuri? Hullua. Maahanmuuttamisen estäminen? Hullua. Se on tehnyt maastamme vahvan. Kaikki nämä ihmiset eri puolilta maailmaa ovat tehneet Yhdysvalloista yhden maailman vahvimmista valtioista. Emme voi nyt vain yhtäkkiä estää ihmisiä tulemasta enää tulemasta sinne.”

Twisted Sisterin We’re Not Gonna Take It -hitti oli yksi Trumpin kampanjassaan käyttämistä kappaleista, jonka käyttöön hänen organisaatiollaan oli siunaus säveltäjältä itseltään.