Barbra Streisand kommentoi kummallisesti Michael Jackson -kohua, syyttää väitetyistä hyväksikäytöistä uhrien vanhempia

23.3.2019 15:23

Laulaja-näyttelijä Barbra Streisand on aiheuttanut melkoisesti närää jaettuaan näkemyksiään Michael Jacksonin ympärillä pyörivästä kohusta tuoreessa haastattelussaan. Yhdeksi The Timesin toimittaman haastattelun puheenaiheista nousi Consequence of Soundin mukaan Jacksonia vastaan esitetyt hyväksikäyttöepäilyt, joita Streisand kommentoi kummalliseen sävyyn, todeten muun muassa, että ”Hänen seksuaaliset tarpeensa olivat hänen tarpeitaan, jotka juonsivat hänen lapsuudestaan tai dna:staan.”

Streisand sanoo haastattelussa uskovansa Finding Neverland -dokumentissa esiintyneitä Wade Robsonia ja James Safechuckia, jotka väittävät Jacksonin käyttäneen heitä seksuaalisesti hyväkseen, mutta syyttää tilanteesta näiden vanhempia. ”Minusta tuntuu pahalta lasten puolesta”, Streisand sanoo. ”Minusta tuntuu pahalta Jacksonin puolesta. Syytän luullakseni vanhempia, jotka antoivat lastensa nukkua hänen kanssaan.”

Lopuksi Streisand vähättelee Jacksonin väitettyjen uhrien kokemuksia sillä, että Robson ja Safechuck ovat kuitenkin loppujen lopuksi edelleen elossa. ”Voit käyttää termiä ’hyväksikäyttää’, mutta nuo lapset… he olivat innoissaan ollessaan siellä. He molemmat ovat naimisissa ja heillä on lapsia, joten se ei tappanut heitä.”

Finding Neverland -ohjaaja Dan Reed on kummastellut kommentteja monien muiden tavoin Twitterissä. Reedin twiitti on luettavissa alta.

Lisää luettavaa