Billy Corgan kommentoi The Smashing Pumpkinsin paluuhuhuja – Vertaa tilannetta takavuosien Metallica-dokumenttiin

"The Smashing Pumpkinsin voima oli henkilökemioissamme."
26.12.2017 09:50

Billy Corgan vieraili hiljattain Carson Dalyn Last Call -ohjelmassa puhumassa tuoreimmasta sooloalbumistaan sekä kommentoimassa The Smashing Pumpkinsin paluuhuhuja. Syntymänimellään eli William Patrickina esiintynyt laulaja-lauluntekijä kertoi vasta hiljattain ymmärtäneensä Pumpkinsista jotain todella tärkeää, joka vaikuttaa suuresti reunionin onnistumiseen – ja vertaa tilannetta vuonna 2004 ilmestyneeseen Metallica-dokumenttiin.

– The Smashing Pumpkinsin voima oli henkilökemioissamme. Kun välimme rakoilivat, silloin myös musiikillinen puoli alkoi tavallaan hajota kasaan. Joten niiden ihmisten, jotka haluavat nähdä tämän saman ryhmän toimivan jälleen yhdessä, täytyy ymmärtää, ettei bändi voi toimia, jos suhteemme eivät ole ehjiä ja rehellisiä, Corgan tuumaa.

– Metallica osoitti Some Kind Of Monster -elokuvassaan hyvin bändien jännitteet ja hauraat rakenteet. Tässä tapauksessa joukko nuoria miehiä kasvaa yhdessä ja heidän tulee oppia myös vanhenemaan yhdessä tavalla, jota he eivät mitenkään ennustaneet 25-vuotiaina, jolloin vain kitattiin kaljaa ja soitettiin heavy metalia.

Lisää luettavaa