Blind Channel on saanut varsin nimekkään fanin – laulaja Joel Hokka jakoi ilahduttavan päivityksen

21.3.2024 12:47

Tässäpä taas aihetta pienimuotoiseen torijuhlaan! Blind Channelin viides albumi on Exit Emotions on julkaistu, ja levy näyttää päätyneen aika maineikkaan fanin soittolistalle. Asian nosti esille yhtyeen laulaja Joel Hokka sosiaalisen median päivityksessään.

Hokka nimittäin jakoi Facebookissa kuvan videopelisuunnittelija Hideo Kojiman X-viestipalvelun päivityksestä, jossa miehen puhelin näkyy toistavan Exit Emotionsia. ”Hyvää huomenta”, Kojima toivottelee kuvan yhteydessä.

Japanilainen Kojima ei olekaan ihan mikä tahansa pelinikkari. Mies on alallaan todellinen jättiläinen ja elävä legenda, jonka tekemisiä seurataan herkeämättä. Kojiman luomuksia ovat muun muassa sellaiset pelisarjat kuin Metal Gear ja Death Stranding, joista varsinkin ensin mainittu on videopelimaailmassa suunnilleen samassa asemassa kuin Black Sabbathin neljä ensimmäistä levyä ovat raskaan rockin piirissä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Kojima hehkuttaa Blind Channelin tekemisiä: vuonna 2022 mies nosti esille yhtyeen edellisen levyn Lifestyles of the Sick & Dangerousin. Luulisi näillä kehuilla löytyvän yhtyeelle uusia faneja etenkin Aasian suunnalta! Katso Kojiman päivitys alempaa:

Lisää luettavaa