Bob Dylanin klassikkolevyn pohjalta tehdään elokuva – Albumista tulossa myös ennen julkaisemattomista äänityksistä koottu versio

Elokuvaa työstää Suspiria-uudelleenfilmatisoinnin ohjaaja.

Lokakuun lopussa ensi-iltansa saavan Suspiria-kauhuklassikon uudelleenfilmatisoinnin ohjaaja Luca Guadagnino aikoo siirtää Bob Dylanin Blood On The Tracks -klassikkoalbumin valkokankaalle, selviää tuoreesta The New Yorker haastattelusta.

Italialaisohjaajan elokuvan käsikirjoittajana toimii Richard LaGravenese, joka on kirjoittanut aiemmin muun muassa Terry Gilliamin ohjaaman The Fisher Kingin sekä Clint Eastwoodin Hiljaiset sillat. New Yorkerin mukaan 188-sivuinen käsikirjoitus perustuu Dylanin levyllä käsittelemiin keskeisiin teemoihin ja seuraa 1970-luvulla elävien hahmojensa tarinaa useamman vuoden ajan.

”Kun [hahmot] ovat sorrettuja, me dramatisoimme sen ja mitä se heille tekee. Dramatisoimme myös sen, mitä tapahtuu, kun antaa intohimojen ottaa itsestään liikaa valtaa”, kuvailee LaGravenese.

Blood On The Tracks -albumista on myös tulossa uusi versio 2. marraskuuta. More Blood, More Tracks on tuorein osa Dylanin kehuttua bootleg-sarjaa ja sen rajoitettu erikoispainos sisältää kokonaisuudessaan neljän päivän studiosessiot, joissa levy tehtiin. Mukana on siis paljon aiemmin julkaisemattomia vaihtoehtoisia ja studion lattioille jääneitä ottoja. Peruspainokselle on puolestaan valittu 10 vaikuttavinta vaihtoehtoista ottoa kaikista levyn lauluista.