Bohemian Rhapsody voitokkaana Golden Globe -gaalassa – Lady Gagan elokuvalla vaisumpi menestys

https://www.youtube.com/watch?v=27zlBpzdOZg

Queen-elokuva jätti A Star Is Bornin varjoonsa.

Elokuvia ja tv-sarjoja palkittiin viime yönä 76. kertaa järjestetyssä Golden Globe -gaalassa. Freddie Mercuryn elämästä ja Queen-yhtyeestä kertova Bohemian Rhapsody vei voiton kotiin molemmissa kategorioissa, joissa se oli ehdolla: Bohemian Rhapsody palkittiin vuoden parhaana draamaelokuvana ja Mercurya näytellyt Rami Malek parhaasta miespääosasta draamaelokuvassa.

Useita ehdokkuuksia keränneen, Lady Gagan tähdittämän musiikkielokuva A Star Is Bornin menestys jäi sen sijaan vaisummaksi. Myös parhaan draamaelokuvan ja miespääosan sekä lisäksi parhaan naispääosan (Lady Gaga), ohjaajan (Bradley Cooper) ja alkuperäiskappaleen kategorioissa ehdolla ollut leffa nappasi lopulta plakkariinsa ainoastaan parhaan alkuperäiskappaleen palkinnon.

Muita palkittuja olivat muun muassa Green Book (paras musikaali tai komedia), Glenn Close (paras naispääosa, The Wife), Olivia Colman (paras naispääosa musikaalissa tai komediassa, The Favourite), Christian Bale (paras miespääosa musikaalissa tai komediassa, Vice), Alfonso Cuarón (paras ohjaaja, Roma) ja Justin Hurwitz (paras alkuperäismusiikki, First Man). Koko listan palkituista löydät täältä.

View this post on Instagram

Wow !!! Bri

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal) on