Brass Against -laulajan jättifestivaaleilla kohahduttanut virtsatempaus eteni poliisiasiaksi

PÄIVITYS 17.11.2021: Viimeisimpien tietojen mukaan Daytona Beachin poliisiviranomaiset ovat korjanneet, että tapauksesta ei ole aloitettu tutkintaa eikä nostettu syytteitä. Lue aiheesta lisää tästä.


Raskaamman rockin kappaleista puhallinvetoisia versioita tekevän Brass Against -yhtyeen laulaja Sophia Urista kohautti viime perjantaina festivaalikeikalla virtsaamalla fanin päälle.

Floridassa järjestettyjen Welcome to Rockville -jättikekkereiden tapahtumat ovat nyt paikallisen poliisin käsittelyssä.

The Daytona Beach News-Journal raportoi Daytona Beachin poliisivoimien edustajan Messod Bendayan vahvistaneen virkavallan saaneen Uristan tempauksesta ilmoituksen, ja että laitoksen rikosten tutkintayksikkö aikoo perehtyä asiaan.

Sukupuolielimien paljastaminen säädyttömäksi katsotulla tavalla julkisesti tai toisen osapuolen omistamissa yksityisissä tiloissa on Floridan osavaltiossa rikos. Siitä voidaan tuomita korkeimmillaan yhden vuoden vankeuteen tai tuhannen dollarin sakkoihin.

Kuinka Urista sitten oikein päätyi virtsaamaan yleisön joukossa olleen miehen päälle? Noh, laulaja oli kertonut yleisölle jo aiemmin tarvitsevansa wc-tilojen tarjoamaa helpotusta oloonsa. Lopulta Urista äkkäsi yleisön seasta kamera päässään heiluneen miehen, jonka kutsui lavalle. ”Laittakaa kamerapäinen kaveri valmiiksi, sillä tuomme hänet lavalle ja minä pissin tämän kusipään suuhun.”

”Minun täytyy pissata enkä ehdi vessaan. Voimme siis tehdä siitä yhtä hyvin show’n”, Urista lisäsi.

Yhtye on sittemmin pahoitellut tapausta sosiaalisessa mediassa. Uristan kerrotaan myös itse siivonneen sotkunsa ennen kuin bändi poistui lavalta.