Bruce Dickinsonin kiukunpuuskat saivat laulajakollegan reagoimaan: ”Mikä sinua oikeastaan ei ärsytä?”

Brandon Nagy / Shutterstock / AOP

Bruce Dickinson on ollut viime aikoina runsaasti esillä Blabbermouthin kaltaisissa kansainvälisissä musiikkimedioissa, eikä tällä kertaa pelkästään mukavassa valossa. Siellä täällä on kohotettu kulmakarvoja Iron Maidenin keikoilla sattuneille välikohtauksille, kun Dickinson on läksyttänyt jyrkkäsanaisesti yleisöä. Maidenin viimeisimmällä jenkkikiertueella Dickinson on pariinkin otteeseen avautunut siitä, ettei arvosta ollenkaan katsomosta kantautunutta kannabiksen käryä, ja kuulijakunta on saanut ihmetellä huomattavan kipakkaa saarnaa aiheesta.

Koska Iron Maiden on Iron Maiden, metallikenttä on valmis antamaan bändille paljon liikkumatilaa, mutta nyt alkaa soraääniäkin nousta. Pitkän linjan metalcoreyhtyeen Hatebreedin laulaja Jamey Jasta kommentoi aihetta Twitter-tilillään sen enempää mielistelemättä.

”Bruce Dickinson, jos luet tätä niin terve. Olet loistava laulaja ja keulakuva. Otimme poikasi bändin kiertueelle. Toivottavasti voit hyvin”, Jasta aloittaa.

”Ihan vain tiedoksesi, monet tykkäävät poltella pilveä ulkoilmakonserteissa. Mikä sinua ei oikeastaan ärsytä? Jos ei oteta lukuun lentokoneella lentämistä? Taidat itse tarvita henkäisyn tai pari.”

Mahtaako nyt langeta metalliyleisön tai Maiden-manageri Rod Smallwoodin kosto Hatebreedin ylle? Saapa nähdä, ainakin Twitterissä on näemmä virinnyt kipakkaa keskustelua. Tuleepahan vähän pöhinää tällekin osastolle, jos ei muuta. Katso Jastan alkuperäinen viesti alta: