Cradle of Filth -keulakuva skeptisenä Slayerin eläköitymisaikeista: ”Menin uskomaan Ozzyn kiertävän viimeistä kertaa vuonna ’83 tai jotain”

7.2.2018 20:45

Brittiläistä pitkän linjan metallirykmentti Cradle of Filthiä luotsaava Dani ”Filth” Davey ei purematta niele Slayerin hiljattaista ilmoitusta laittaa pillit pussiin myöhemmin tänä vuonna starttaavan jäähyväiskiertueensa päätteeksi. Mies kertoili ajatuksistaan Mammoth Metal TV:n haastattelussa.

”En usko sitä hetkeäkään”, Filth vastasi viitaten Slayerin jäähyväissuunnitelmiin. ”Menin uskomaan Ozzyn kiertävän viimeistä kertaa vuonna 83 tai jotain. Uskoakseni Scorpions on tehnyt niin. Accept on tehnyt niin. Saapa siis nähdä. Mikäli rahallinen korvaus on kohdillaan, hemmoilla on tapana palata eläkkeiltään. Ehkä jäähyväiskiertueelle lähteminen on yksi keino piristää myyntiä. Toivottavasti se ei ole heidän viimeinen rundinsa. Se olisi surullista, mikäli näin olisi. Heihin pätee sama kuin Danzigiin. Sinun tulee miettiä, täytyykö minun tehdä sitä [kiertää]? Tunnenko oloni mukavaksi? He elävät luultavasti tarpeeksi mukavasti lähellä eläköitymistä. Heille maksetaan keikoista hyvin vaikka he eivät kiertäisikään. Luulisin heillä menevän oikein hyvin.”

Lisää luettavaa