Dave Grohl hämmästelee Foo Fightersin menestystä: ”Bändini tienasi yhdessä illassa enemmän kuin äitini 35 vuodessa opettajana”

AOP

Foo Fighters -nokkamies Dave Grohl jaksaa edelleen hämmästellä sitä, kuinka hänen yhden miehen operaatiostaan on kasvanut vuosien saatossa yksi rockin nykyhetken suurimmista nimistä.

Tämä on tietenkin tarkoittanut myös taloudellista menestystä, johon liittyen mies teki pientä vertailua yhtyeensä keikkaliksan ja äitinsä tienestien välillä Kerrangille yhtyeensä kirjavaa Wembley-historiaa muistellessaan.

”On ollut hetkiä, jolloin ajattelen: ’Tämä alkoi vittu demonauhasta.’ Katson lavan sivussa olevaa äitiäni tietäen, että tänä iltana bändini tienaa enemmän kuin hän koko 35-vuotisen opettajauransa aikana, ja hän työskenteli 70 tuntia viikossa”, mies hämmästelee. ”Hän on pyhimys, soturi helvetti soikoon, ja katson häntä ajatellen, että ’Luoja sentään, minun ei tarvitse kuin kiljua mikrofoniin tunnin ja kolme varttia.'”

”Se on niitä hetkiä kun ajattelen, että ’Tämä on ihan hullua. Tässä ei ole mitään järkeä.’ En valita, mutta tilanteita, joita ei heti todeksi uskoisi, on kuitenkin riittänyt. Tiedän että myin sieluni paholaiselle, toivon vain, että hän odottelee vielä hetken ennen kuin aikoo lunastaa sen!”