Dave Grohl kertoo Tom Pettyn halunneen hänet orkesteriinsa Nirvanan hajottua – ”Se olisi ollut liian surullista”

14.2.2021 19:39

Foo Fightersia nykyisin kipparoiva Dave Grohl paljastaa The Howard Stern Show’n haastattelussa, että Tom Petty halusi hänet yhtyeensä rumpaliksi Kurt Cobainin kuoleman jälkeen.

Grohl muisteli esiintymistään Tom Petty & The Heartbreakersin kanssa Saturday Night Livessä vuonna 1994 vain kuukausia Cobainin kuoleman jälkeen.

”Meillä oli todella hauskaa ja tulimme todella hyvin toimeen keskenämme”, Grohl kertoo. Mies lisää hämmentyneensä Pettyn kiinnostuksesta, koska tämä olisi voinut ”saada maailmanluokan rumpalin – aivan kenet tahansa”.

”Soitimme Saturday Night Livessä ja jälkeenpäin hän sanoi, että ’Se oli hienoa. Olisi sääli, mikäli tämä jäisi ainoaksi kerraksi”, Grohl jatkaa. ”Sitten hän soitti kotiini ja oli, että ’Kuules, jos haluat… näin voisimme tehdä sen: saat oman bussin emmekä rundaa liikaa.’ Hän selitti sen niin, että ’Jos tämä kiinnostaa, niin tule mukaan joksikin aikaa.'”

Grohl oli kuitenkin ehtinyt juuri aloittaa Foo Fighters -projektinsa.

”Minusta tuntui oudolta palata heti rumpujakkaralle, sillä se olisi vain muistuttanut minua Nirvanassa olosta”, Grohl toteaa. ”Se olisi ollut liian surullista. Olisi ollut liian tunteikasta olla rumpupatteriston takana joka ilta ilman Kurtia.”

”Niinpä tuumin, että ’Paskat, kokeilen tätä toista juttua.'”

Katso haastattelupätkä alta.

Lisää luettavaa