Dave Grohl suunnitteli kerran Foo Fightersille hyvin monimutkaista mainostemppua – ”Olisimme kaikki julkaisseet muistelmat…”

Temppuun olisi kuulunut yhtyeen hajoaminen ja pikainen yhteenpaluu.
25.2.2022 09:16

Erikoiset tempaukset ja projektit ovat Dave Grohlille ja muille Foo Fighters -muusikoille tuttua kauraa, onhan yhtye urallaan tehnyt muun muassa dokumenttisarjan ja nyt myös kauhuelokuvan. Tuoreessa Sun-lehden haastattelussa Grohl paljastaa kerran suunnitelleensa todella monimutkaista ja moniosaista mainostemppua, joka olisi ollut erikoisuudessaan ihan omalla tasollaan.

”Sain naurettavan idean muutama vuosi sitten, että juuri ennen kuin julkaisemme uuden levymme, olisimme kaikki julkaisseet muistelmat, joissa olisimme puhuneet paskaa toisistamme. Muistelmat olisi julkaistu samana päivänä ja sitten olisimme pitäneet lehdistötilaisuuden, jossa olisimme kertoneet, että luettuamme toistemme kirjat vihaamme nyt toisiamme ja bändi hajoaa”, Grohl kertoo.

”Ideana oli, että muutamaa viikkoa myöhemmin olisimme sitten julkistaneet reunion-kiertueen ihan läpällä. Emme toteuttaneet sitä, mutta mielestäni se oli hauska suunnitelma.”

Grohlin mukaan Foo Fighters ei ole oikeassa elämässä ollut koskaan lähelläkään hajoamispistettä, mistä tämä on erittäin kiitollinen.

”Minulla on kuitenkin yksi neuvo kaikille maailman bändeille: älkää koskaan ilmoittako hajoavanne. Jos hajoatte, niin sitten vain hajoatte. Ja kun sen teette, pysykää myös hajonneena.”

 

Lisää luettavaa