Dave Mustaine syyttää David Ellefsonia tekemänsä kappaleen tekijätietoihin ujuttautumisesta – ”Se oli niin säälittävää”

1.9.2022 22:58

Megadeth-pomo Dave Mustaine muisteli menneitä ja pohjusti yhtyeen tulevia kuvioita SiriusXM:n Trunk Nation L.A. Invasion -ohjelman hiljattaisessa haastattelussa.Yksi käsitellyistä aiheista oli kappaleiden teko ja niiden tekijät. Tulevalla levyllä yhtyeen nokkamies on näet jakanut biisintekovastuuta oikein reilummalla kädellä, sillä kitaristi Kiko Loureiron nimi löytyy peräti kahdeksalta tulevan The Sick, The Dying… And The Dead! -albumin raidalta.

”Iso osa siitä johtuu että olen valmis avaamaan biisintekoprosessiani ja annan toiselle soittajalle mahdollisuuden päästä sen piiriin”, Mustaine totesi Blabbermouthin mukaan. ”On minun biisintekoprosessini ja sitten on hänen, ja lopuksi on vielä se yhteinenkin. Toisinaan en halua kenenkään puuttuvan prosessiini ja muuttavan riffiäkään.”

”Äänitin [tuottaja] Johnny K:n tekemää levyä — se oli ennen Dystopiaa, luullakseni Super Collider — ja menin paikalle eräänä aamuna jolloin Johnny K oli siellä [työstämässä] Kingmaker-nimistä biisiä”, Mustaine jatkoi. ”Se oli valmis biisi, ja kun tulin paikalle kuulin [tuolloisen Megadeth-basisti David] Ellefsonin ja Johnny K:n äänittävän osaa kappaleen alkuun. Sillä ei ollut mitään tekemistä biisin kanssa. Ei mitään… riffiä ei ollut missään koko levyllä. Menin sisään ja kysyin, ’mitäs te oikein puuhaatte?’ [Sanojen kanssa takeltelua matkien] Tiedäthän, yrittäen selittää, että ’yritän vittu ujuttautua kappaleelle ja laittaa riffini sen alkuun.’ Se oli niin säälittävää. Olin vain todella pahoillani kummankin puolesta. Sanoin vain, että ’antaa mennä. Jättäkää se sinne.’ Jos kuuntelette Kingmakerin tänään kotiin palatessanne, voitte kuulla sen alussa olevan todella typerän osan. Ja siinä se.”

Lisää luettavaa