Dave Mustaine takaisin Metallicaan? No, vastaus on kohtalaisen selkeä

23.8.2015 00:38

Megadeth-pomo Dave Mustaine sai potkut Metallicasta vuonna 1983, muun muassa liiallisuuksiin edenneen alkoholinkäytön takia. Mustaine ja muu Metallica-miehistö jatkoi kohtalaisen tiivistä vihanpitoa pitkälle 2000-luvun puolelle, mutta välit lämpenivät viimein muun muassa Big Four Of Thrash -keikkojen (Metallica, Megadeth, Slayer ja Anthrax) aikoihin muutamia vuosia sitten.

Uudelleen syttyneestä ystävyydestä innostuneena Mustaine ehdotti jopa thrash-superbändin perustamista, enemmän tai vähemmän tosissaan. Tuossa ryhmässä olisivat olleet mukana Mustainen lisäksi Megadeth-basisti Dave Ellefson sekä Metallican James Hetfield sekä Lars Ulrich. No, tämä nelikko jäänee sentään haaveeksi…

Mustaine on puolestaan nyt tehnyt selväksi, haluaisiko hän liittyä uudelleen Metallicaan, mikäli Hetfield ja Ulrich syystä tai toisesta moista tiedustelisivat. Asiaa tiedusteli Megadeth-fani Twitterissä.

– Tuollainen pyyntö olisi toki suuri kunnia, mutta vastaukseni olisi silti ei.

Megadeth julkaisee toistaiseksi nimettömän uuden studioalbuminsa vielä loppuvuoden aikana. Yhtye lähtee myös tien päälle syksyllä ja muun muassa Australiassa kiertuekumppanina toimii Children Of Bodom.

Lisää luettavaa