Dee Snider julkaisee live-dvd:n, joka sisältää myös uusia studioraitoja – Tässä yksi uusista kappaleista videoineen

Ex-Twisted Sister -nokkamies julistaa taas hevimetallin ilosanomaa.
20.5.2020 13:06

Twisted Sister -yhtyeen laitettua pillit pussiin hyppäsi nokkamies Dee Snider takaisin soolouran pariin julkaisemalla mainion For The Love Of Metal -albumin vuonna 2018, jonka tiimoilta Snider luonnollisesti myös kiersi ympäri Amerikkaa, Australiaa ja Eurooppaa. Kiertueen keikkoja myös taltioitiin ja parhaimmat palat koottiin yhteen For The Love Of Metal Live -livekokoelmalle, joka julkaistaan 31. heinäkuuta dvd:nä ja Blu-Rayna Napalm Recordsin toimesta.

For The Love Of Metal otettiin niin voimakkaasti vastaan ja uusi bändini oli niin hyvä, että halusin taltioida uuden vuosituhannen Dee Sniderin myös jälkipolville. Aiemmissa livetaltioinneissani on kyse menneestä ja vaikka sekin puoli on tälläkin edustettuna, se tuodaan kuitenkin esiin yhdessä uuden musiikin kanssa ja ne soittaa uusi bändi”, Snider kommentoi uutta livejulkaisuaan, jonka tarkoitus on tarjota lohtua vallitsevaan tilaan.

”Vaikka elävä viihde onkin nyt kielletty, emme saa antaa sen hengen kuolla. Meidän täytyy ylläpitää halua mennä ja nähdä hienoja musiikkiesityksiä konserttitilanteessa, koska se on sen oikea elinympäristö. Bändi soittamassa lavalla ja fanit hurraamassa heidän ympärillään on se oikea tapa, jolla rockjumalat ovat tarkoittaneet tämän musiikin nautittavaksi.”

Levy sisältää livetaltiointien lisäksi myös paljon bonusmateriaalia kuten ennen julkaisemattomia studioäänityksiä ja uusia kappaleita. Yksi näistä uusista kappaleista on nimeltään Prove Me Wrong ja siihen on nyt julkaistu lyriikkavideo, jonka voit katsoa tuosta alapuolelta.

Lisää luettavaa