Def Leppard julkaisi videon tuoreelle sinkulleen – Tom Morello mukana kappaleella

Just Like 73 on perua bändin viimeisimmän levyn ajoilta.
26.6.2024 08:40

Def Leppard on julkaissut musiikkivideon hiljattain ilmestyneelle Just Like 73 -singlelleen, jolla vierailee Rage Against The Machinesta ja Audioslavesta tuttu Tom Morello. Katso video ylempää.

Kitaristi Phil Collen kertoi hiljattain Trunk Nation -ohjelmassa vieraillessaan kappaleen demon syntyneen bändin viimeisimmän Diamond Star Halos -albumin (2022) työstämisen yhteydessä, mutta saaneen lopullisen muotonsa vasta nyt. Collenin mukaan kappale toimii lähtölaukauksena seuraavalle levylle.

”Vaikka se onkin ylijäämä viime levyltä, se on samalla uuden levyn alku. Ilman muuta. Joe (Elliott, laulaja) ja minä teemme jatkuvasti biisejä ja lähettelemme niitä toisillemme. Samoin Sav (basisti Rick Savage). Jo pelkästään meidän kolmen kesken on paljon kamaa jatkuvasti ilmassa. Mikä on todella hienoa. Meillä ei ole koskaan sitä tilannetta, että ’No niin, istutaan alas ja kirjoitetaan levyllinen biisejä’ vaan enemmänkin että ’Vau, en malta odottaa että soitan tämän muille ja näen heidän reaktion'”, Collen totesi ja povaili uuden levyn valmistuvan ensi vuodeksi tai sitä seuraavan vuoden alkupuoliskolle.

Lisää luettavaa