Deftones julkaisi uuden synkän videon – Tekijänä Saw-leffasarjan luoja

Kappale löytyy yhtyeen viimeisimmältä pitkäsoitolta.

Deftones on julkaissut uuden synkän ja pimeän musiikkivideon Ceremony-kappaleelleen, joka löytyy bändin viime vuonna ilmestyneeltä Ohms-pitkäsoitolta. Videon on ohjannut Leigh Whannell, joka tunnetaan menestyksekkään Saw-kauhuelokuvasarjan yhtenä luojana ja käsikirjoittajana (hän myös näytteli sarjan ensimmäisissä osissa). Hän on myös muun muassa ohjannut viime vuonna ensi-iltansa saaneen The Invisible Manin ja on kiinnitetty Escape From New York -uusintafilmatisoinnin ohjaajaksi.

”Kun Leigh twiittasi olevansa meidän fani, ajattelimme heti, että olisi siistiä tehdä yhteistyötä jos mahdollisuus tulee. Olemme myös hänen fanejaan, joten tuntui loogiselta, että otamme yhteyttä. Lähettelimme yksityisviestejä ja yhtäkkiä olimmekin kuvaamassa Ceremonya”, Deftones-nokkamies Chino Moreno kommentoi.

”Olen ollut kova Deftones-fani jo yli 20 vuoden ajan ja olen aina ihaillut, miten omistautuneita he ovat taiteensa jokaiseen aspektiin musiikkivideoista levynkansiin ja kryptisiin lyriikoihin. On unelmien täyttymys päästä osaksi sitä taidetta”, toteaa vuorostaan Whannell.